Rezultatele selecției pentru Stagiul de mentorat și formare profesională pentru elaborarea avizelor administratorilor/custozilor în procedura de evaluare a impactului asupra mediului

 

Apelul pentru înscrierea la Stagiul de mentorat și formare profesională pentru elaborarea avizelor administratorilor/custozilor în procedura de evaluare a impactului asupra mediului din cadrul proiectului “Să facem împreună legi pentru natură!” a fost foarte bine primit în rândurile administratorilor și custozilor ariilor protejate din România. Deși s-a înregistrat un număr foarte mare de înscriși ( peste 90), bugetul alocat este limitat și a trebuit sa facem o selecție a aplicanților.

Astfel, În urma înscrierilor s-au ales primele 45 de administrații și custodii și astăzi publicam lista finală cu cei 45 de participanți.

Activitate finanțată prin proiectul „Să facem împreună legi pentru natură!”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, aprilie 2016 – martie 2017, având o finanțare totală de 65.816,00 CHF, dintre care 59.216,00 CHF reprezintă finanțare nerambursabilă și 6.600,00 CHF contribuția proprie.

Vă mulțumim!

                  Inline image 1