Ghidul Legea de partea naturii a fost reeditat

După mai bine de 6 ani de la prima lansare, Legea de partea naturii, Ghid pentru iniţierea de proceduri pentru prevenirea și oprirea activităţilor cu impact negativ asupra naturii, a fost actualizat și relansat.

Acesta reprezintă un  instrument util pentru toţi factorii interesaţi de la administratori și custozi de arii protejate, organizaţii non-guvernamentale care activează în domeniul protecţiei mediului, posibili investitori și chiar și pentru publicul larg interesat de subiectele de mediu.

În paginile lui se pot găsi definiții ale ariilor protejate, actele de reglementare a activităților cu impact asupra mediului, unde găsești informații de mediu, o serie de proceduri în ceea ce privește consultarea publică, informații despre procedura în contencios administrativ și definirea activităților cu impact asupra mediului cu accent pe arii protejate. Documentul este disponibil în format print pentru administratorii ariilor protejate și autoritățile interesate de subiect sau poate fi descarcat în format electronic de aici.