Am închis listele de înscrieri pentru Stagiu de mentorat și formare profesională pentru elaborarea avizelor administratorilor/custozilor în procedura de evaluare a impactului asupra mediului

Dragi custozi si administratori,

Federația Coaliția Natura2000 Romania și ProPark- Fundația pentru Arii Protejate au derulat începând din 21 septembrie înscrierile pentru Stagiu de mentorat și formare profesională pentru elaborarea avizelor administratorilor/custozilor în procedura de evaluare a impactului asupra mediului.
Cu surprindere și bucurie am asistat la o reacție foarte buna din partea administrațiilor și custodiilor pe care le reprezentați astfel încât după numai o săptămână 91 de persoane s-au înscris pentru mentorat și sesiunile de training. Întrucât numărul de înscriși depășește capacitatea tehnica și financiara a proiectului (45 de persoane) va anunțam ca am închis listele de înscrieri.
Lista organizatiilor care beneficiază în mod gratuit, in ordinea inscrierii in program o puteti gasi aici. Va fi selectat un singur membru din fiecare organizatie.

Pentru ca ne dorim ca un număr cât mai mare de persoane implicate in managementul ariilor protejate sa beneficieze de aceasta formare profesionala dorim sa suplimentam numarul de locuri pentru inca 15 persoane. Atfel va rugam sa ne transmiteți câți dintre voi pot participa la sesiunile de training din cele 3 locații( Cluj-Napoca, Piatra Neamt si Pitesti) prin resurse proprii ( transport, cazare, masa). Pe baza răspunsurilor dumneavoastră vom suplimenta numărul de locuri cu câte 5 pentru fiecare sesiune (in total 15 persoane). Vă rugăm să ne transmiteti optiunea dvs. pana pe data de 1 octombrie.

Pe 4 octombrie va vom transmite lista persoanelor selectate.

Activitate finantata prin proiectul „Să facem împreună legi pentru natură”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, aprilie 2016 – martie 2017, având o finanțare totală de 65.816,00 CHF, dintre care 59.216,00 CHF reprezintă finanțare nerambursabilă și 6.600,00 CHF contribuția proprie.

 

 

                  Inline image 1